Výhody domácího chleba v pekárně
Voní a navíc je opravdu čerstvý a teplý. Ale to je nejspíš tak všechno. V domácí pekárně nikdy neupečete kvalitní chléb, nutričně optimální a ani déle nevydrží.
Opravdu velkou výhodou je vlastně samostatnost přístroje. Pouze nasypete směs, přilijete vodu, zvolíte program a zbytek už obstará pekárna sama. Tím pádem, můžete dělat jiné práce.
Další výhodou je, že domácí pekárna připraví nejen čerství chléb, ale i mazance, vánočky, vánoční cukroví nebo třeba i marmeládu.
Tuhle funkci nejvíce využijí pracující ženy, které chtějí mít chleba připravený ihned, co budou všichni zpět doma. Stačí tedy jen nastavit čas, kdy má pekárna začít pracovat a hned po příchodu z práce, se můžete těšit na čerstvý a teplý chleba.
-
Domácí chléb
- Výhody domácího chleba v pekárně
- Nevýhody domácího chleba v pekárně
- Rady, aby se Vám vždy domácí chléb povedl
- Úplný začátečník v pečení domácího chleba
- Jak vlastně má vypadat kvásek?
- Jak připravit semínka a koření?
- Zadělávání na těsto
- Přejdeme ke kynutí chleba
- A nakonec, už jen pečení chleba
- Videa na domácí chleba
- Recept na Staročeský domácí chléb
- Recept na Kmínový domácí chléb
- Recept na Celozrnný chléb bez hnětení
- Recept na Domácí chléb pečený v troubě
- Recept na Domácí chléb z piva
- Recept na Domácí chléb se slaninou