Nevýhody domácího chleba v pekárně
Může být nedostatek povrchového tepla. To má následek tenkou kůru a její menší opečení.
K pozastavení, je určitě i hlučnost pekárny, ale to však závisí na výrobci, od kterého přístroj koupíte. Proto doporučujeme, se informovat u prodejce.
Další věc, která Vám může vadit, je, že se občas může stát, že hnětací háky jdou z upečeného chleba hůře vyndávat.
Spousta odborníku však tvrdí, že v pekárně nikdy neupečete kvalitní chleba.
Ptáte se, jak, ale pekárnu držet v čistotě? Na to Vám velmi rádi odpovíme, že údržba je velmi jednoduchá, stačí jen vlhký hadřík a čisticí prostředek.
-
Domácí chléb
- Výhody domácího chleba v pekárně
- Nevýhody domácího chleba v pekárně
- Rady, aby se Vám vždy domácí chléb povedl
- Úplný začátečník v pečení domácího chleba
- Jak vlastně má vypadat kvásek?
- Jak připravit semínka a koření?
- Zadělávání na těsto
- Přejdeme ke kynutí chleba
- A nakonec, už jen pečení chleba
- Videa na domácí chleba
- Recept na Staročeský domácí chléb
- Recept na Kmínový domácí chléb
- Recept na Celozrnný chléb bez hnětení
- Recept na Domácí chléb pečený v troubě
- Recept na Domácí chléb z piva
- Recept na Domácí chléb se slaninou